zaterdag 13 april 2013

How to: Hartjes op je nagels maken

Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je hartjes op je nagels kunt maken als je er met de losse hand niet zo goed in bent. Bij deze manier gebruik je tape en hoef je niet zelf een hartje op je nagels te lakken, maar kun je gewoon over de tape heen lakken. Ik ga stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen.
Stap 1: Je knip een stukje tape af die je straks over je nagel heen gaat plakken. Als je een paar keer met je vingers over het plakkende stukje van de tape heen gaat, kun je de tape straks beter gebruiken.
Stap 2: Vouw nu het stukje tape dubbel en knip de helft van een hartje uit. Als je nu de tape openvouwt, zie je een mooi symmetrisch hartje. De tape is lastiger open te vouwen als je niet met je vingers over de plakzijde bent gegaan.
Stap 3: Plak nu de tape met het hartje op je nagel en vouw de tape om je vinger. Zorg dat je de randjes van het hartje goed aandrukt op je nagel, anders komt de nagellak onder de tape.
Stap 4: Lak nu over de tape heen met een kleur nagellak die je leuk vind. Zorg hierbij dat je in ieder geval het hele hartje vult. Wacht niet te lang om de tape van je vinger af te halen. Doe dit voorzichtig. Even goed laten drogen, een top coat er overheen, en je bent klaar!
Het mooiste is nog om eerst een basiskleur op je nagels aan te brengen waarop je dan het hartje kan maken. Zorg wel dat de basiskleur dan goed droog is voordat je de tape aanbrengt! Hier had ik deze week even geen tijd voor in verband met toetsweek, sorry!
Natuurlijk kun je het hartje ook andersom op je nagels maken!



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten